luni, 22 februarie 2010

Ce este prietenia?Este dragoste sau ura? Este prietenia un lucru despre care ar trebui sa vorbim atat de des? Stim sa ne apreciem prietenii la adevarata lor valoare?Prietenia este un cuvant simplu si totusi este foarte greu de explicat ce inseamna. Fiecare are o definitie proprie a prieteniei. Pentru mine prietenia inseamna TOTUL : fericire, tristete, lacrimi, zambete, imbratisari, sentimente, ganduri, iubire. Prietenii sunt oamenii in care pot avea incredere si pentru ei as trece si prin foc daca ar fi nevoie. Nu pot sa spun ca am multi prieteni, dar sunt putini cei pe care chiar isi merita titlul de "prieten adevarat".


Fiecare dintre noi vrem sa impartasim anumite sentimente, ganduri si trairi unei persoane apropiate. Fiecare dintre noi vrem sa fim iubiti si sa oferim, la randul nostru, iubire. Cred ca e cel mai placut sentiment atunci cand vezi ca prietenii nostri se bucura pentru realizarile noastre, atunci cand realizezi ca timpul trece si flacara prieteniei este inca puternica dar si atunci cand respectul si increderea stau la baza fiecarei prietenii 'construite'.

Prietenia se poate lega in orice circumstante; atunci cand nici nu te astepti poti castiga un adevarat prieten care va fi langa tine atunci cand nici nu te astepti. Firul prieteniei insa e fragil si se poate rupe intr-o clipa si poti pierde tot ce ai acumulat intr-o perioada indelungata de timp. Am auzit odata o vorba : "Dragostea si prietenia nu mor niciodata." Da.. poate este adevarat dar odata ce prietenia si dragostea dintre doua persoane dispar cu greu se pot lega la loc.

Prietenia este usor de inteles daca sti sa iubesti si sa oferi iubire oamenilor care au nevoie de tine.


2 comentarii:

  1. mie imi place sa am prieteni multzi :D
    si am incredere in ei...si dak sunt multi :))
    faina postarea :**

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, nu stim sa ne apreciem prietenii la adevarata valoare. nimeni nu stie sa faca asta pana nu ii incearca viata si ii pune in situatia de ai-i pierde. atunci plangi, ii cersesti inapoie iar cand ii ai lanag tine, viaat iti rade in fata: ha ha, ti-am facut-o. era un test. acum ia invatat sa iti apreciezi prietenii la valoarea lor adevarata. dar desigur, acest test arata si ce prieteni merita sa fie ridicati la rangul de prieteni buni.

    RăspundețiȘtergere